Coatinc deelt kennis over doordacht construeren

Coatinc Groningen, één van de acht Nederlandse vestigingen van voormalige NedCoat Groningen, nodigde onlangs al voor de tweede keer dit jaar bestaande en potentiële klanten uit voor een intensieve uitwisseling van kennis en ervaring. Het druk bezochte evenement stond geheel in het teken van het thema ‘Doordacht Construeren’, dat vanuit alle relevante invalshoeken werd belicht.

“De directe dialoog tussen verzinkerij en klant benadrukt hoe dicht wij bij onze klant en staan”, aldus Steffan Hogenberk, klantadviseur bij Coatinc Groningen. “Het succes van het evenement overtrof ditmaal onze stoutste verwachtingen. Mochten wij in april nog een 100-tal geïnteresseerde bezoekers verwelkomen, dit keer kwamen er zelfs 120 gasten.”

De bezoekers luisterden naar een duidelijke presentatie met veel foto’s uit de dagelijkse praktijk. Aansluitend kreeg iedereen een rondleiding door de vestiging onder het motto ‘Zien is begrijpen!’ “Door de persoonlijke dialoog werd niet alleen het kennisniveau van de klant naar een hoger niveau getild, wij als gastheer kregen ook waardevolle impulsen”, stelt Hogenberk.

Coatinc Groningen is momenteel druk in de weer met het houden van indormatieve bijeenkomsten. In september en oktober werden in samenwerking met zusterbedrijf Hop Conserveringen ook al twee van dergelijke informatieavonden houden en op 9 en 12 december ontving de vestiging Groningen klanten van zusterbedrijf Coatinc Amsterdam. “Het doel van die thema-avonden is net als voor haar eigen klanten: het bewust maken van boringen op de juiste plaats en met de juiste diameter. Dat leidt immers tot een maximale kwaliteit bij het verzinken”, aldus Reinier Brongers, Algemeen Directeur van Coatinc Groningen. ”Een thema dat op veel interesse kan rekenen en bovendien belangrijk is, omdat zo ook de producten beter beschermd zijn en de veiligheid van de medewerkers aan de zinkpan gewaarborgd wordt.”

Ook in 2014 organiseert The Coatinc Company tal van bijscholingen voor haar klanten rond verschillende thema’s op het gebied van professionele materiaalveredeling.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

In één stap bevestigingsgaten boren en verzinken

09-06 “De meeste gereedschappen voor bevestigingsgaten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn complexe op bestelling gemaakte…

Oppervlaktetechniek

Thielco gaat hightech mechanisch verzinken

10-02 Thielco Steel Solutions Group in Reuver, expert op het gebied van (mechanisch) verzinken en…

Oppervlaktetechniek

Hessels installeert hypermoderne poedercoatinglijn

23-10 Hessels Poedercoating in Breda neemt vanaf 28 oktober een nieuwe poedercoatinglijn in gebruik. Deze…

Verspanen

Ceratizit gaat voor het podium

04-06 De Ceratizit Group wil met zijn Team Cutting Tools in 2022/2023 tot de mondiale…

Oppervlaktetechniek

Zware kolom verzinkt

17-04 In opdracht van een Duitse klant heeft Rotocoat een zware kolom met een gewicht…

Oppervlaktetechniek

Pompen en spuitpistolen

14-03 WSB presenteert op MTMS Machineering de nieuwste Wagner pneumatisch bediende dubbelmembraanpomp Topfinish DD10 voor…

Oppervlaktetechniek

Hemelsblauwe coating op A28-bruggen

18-01 Rijkswaterstaat heeft de brugleuningen van zeven oude viaducten over de A28 laten vervangen door…

Oppervlaktetechniek

DAF investeert in lakstraat met drie verdiepingen

02-09 DAF investeert 100 miljoen euro in een nieuwe state-of-the-art lakstraat voor haar cabinefabriek in…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?