Coatinc deelt kennis over doordacht construeren

0

Coatinc Groningen, één van de acht Nederlandse vestigingen van voormalige NedCoat Groningen, nodigde onlangs al voor de tweede keer dit jaar bestaande en potentiële klanten uit voor een intensieve uitwisseling van kennis en ervaring. Het druk bezochte evenement stond geheel in het teken van het thema ‘Doordacht Construeren’, dat vanuit alle relevante invalshoeken werd belicht.

“De directe dialoog tussen verzinkerij en klant benadrukt hoe dicht wij bij onze klant en staan”, aldus Steffan Hogenberk, klantadviseur bij Coatinc Groningen. “Het succes van het evenement overtrof ditmaal onze stoutste verwachtingen. Mochten wij in april nog een 100-tal geïnteresseerde bezoekers verwelkomen, dit keer kwamen er zelfs 120 gasten.”

De bezoekers luisterden naar een duidelijke presentatie met veel foto’s uit de dagelijkse praktijk. Aansluitend kreeg iedereen een rondleiding door de vestiging onder het motto ‘Zien is begrijpen!’ “Door de persoonlijke dialoog werd niet alleen het kennisniveau van de klant naar een hoger niveau getild, wij als gastheer kregen ook waardevolle impulsen”, stelt Hogenberk.

Coatinc Groningen is momenteel druk in de weer met het houden van indormatieve bijeenkomsten. In september en oktober werden in samenwerking met zusterbedrijf Hop Conserveringen ook al twee van dergelijke informatieavonden houden en op 9 en 12 december ontving de vestiging Groningen klanten van zusterbedrijf Coatinc Amsterdam. “Het doel van die thema-avonden is net als voor haar eigen klanten: het bewust maken van boringen op de juiste plaats en met de juiste diameter. Dat leidt immers tot een maximale kwaliteit bij het verzinken”, aldus Reinier Brongers, Algemeen Directeur van Coatinc Groningen. ”Een thema dat op veel interesse kan rekenen en bovendien belangrijk is, omdat zo ook de producten beter beschermd zijn en de veiligheid van de medewerkers aan de zinkpan gewaarborgd wordt.”

Ook in 2014 organiseert The Coatinc Company tal van bijscholingen voor haar klanten rond verschillende thema’s op het gebied van professionele materiaalveredeling.