Compleet assortiment tijdens Huvema Business Dagen

0

Op woensdag 20 en donderdag 21 november worden bij Huvema/TCE de Business Dagen gehouden. Het evenement staat in het teken van het 50-jarig bestaan van Huvema en wordt speciaal georganiseerd voor zakelijke relaties. Huvema/TCE opent haar deuren dan voor bedrijven in de bouw en industrie, scholen, werkplaatsen en professionele eindverbruikers

Huvema/TCE is gespecialiseerd in de verkoop van machines, apparatuur en gereedschappen waarmee een volledige werkplaats optimaal kan worden ingericht. Tijdens de Business dagen wordt een groot deel uit het basis leveringsprogramma getoond . Daarnaast worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om de meest recente noviteiten te bekijken.

In de categorie machines is onlangs een aantal nieuwe industriële kolomboormachines aan het assortiment toegevoegd. Grotendeels zijn deze machines uitgerust met een v-snaar aandrijving. De machines staan bekend om de betrouwbaarheid, technologische innovatie en kwaliteit. Daarnaast toont Huvema/TCE de nieuwe generatie ProtoTRAK RX besturing op XYZ draaibanken en freesmachines. Dit systeem is nu uitgebreid met een groot aantal nieuwe functies en voordelen.

Voor de werkplaats is het assortiment recent uitgebreid met onder andere een serie krachtige compressoren, werkplaatssprays en werkplaatstransportmiddelen zoals heftafels. Daarnaast biedt Huvema/TCE het volledige programma aan pneumatisch gereedschap van ATA. Van Taegutec presenteert Huvema/TCE een groot assortiment nieuwe producten voor de verspanende industrie: SfeedTec high speed & feed lines.

Tenslotte houdt Huvema/TCE tijdens de Business Dagen ook een ‘opruiming’: diverse CNC machines en uitloopmodellen worden verkocht tegen gunstigere prijzen. De Business Dagen vinden plaats in het pand van Huvema/TCE in Veghel. Bezoekers zijn welkom op woensdag 21 en donderdag 22 november van 9.00 tot 20.00 uur.