Huvema biedt alles voor de werkplaats

0

Goede prestaties beginnen met een professionele werkplaats. Huvema is gespecialiseerd in de verkoop van machines, apparatuur en gereedschappen waarmee een volledige werkplaats optimaal kan worden ingericht.

De adviseurs van Huvema informeren de TechniShow-bezoekers graag over de voor hun toepassing meest geschikte machine en denken graag mee om de werkomgeving zo efficiënt en veilig mogelijk in te richten.

De klanten van Huvema waarderen de goede prijs/kwaliteitsverhouding van de producten en de flexibiliteit. Voor installatie, reparatie en onderhoud kunnen de klanten van Huvema bovendien rekenen op de vakkundige service van de eigen technische dienst.

Op de Technishow toont Huvema de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardige werkplaatsoplossingen. Daarnaast is een deel van de stand ingericht met boor- en tapmachines van Huvema partner Maxion. De Maxion machines zijn van Duits fabricaat en combineren traditionele werktuigbouw met de modernste aandrijf- en besturingstechnieken. Het concept en de vormgeving van de Unimax machines is gebaseerd op jarenlange ervaring met Maxion en Ixion boormachines. Dankzij de uitgekiende basisuitrusting van de machines is er geen sprake van dure varianten. Hierdoor hebben de machines een gunstige prijs-prestatieverhouding. De  boormachines van Maxion zijn geschikt voor tap- en boorwerkzaamheden zowel in de werkplaats als in serieproductie. De machines zijn ontworpen voor een robuuste werking, lange levensduur en hoge nauwkeurigheid.

 Huvema, hal 8, stand B101