Digitaal kotteren met D’Andrea: bereik van Ø6-110 mm

0

Met de nieuwe digitale kotterkop TR-Electra 50 van D’Andrea kunnen gaten in het bereik van rond 6~110 mm worden bewerkt met één en dezelfde kotterkop. D’Andrea wordt vertegenwoordigd door OSG Nederland.

Het type TR-Electra 50 is in de lijn Testarossad’andrea aan het programma toegevoegd. De nauwkeurigheid wordt gegarandeerd door het direct meten van de verplaatsing van de slede. De instelnauwkeurigheid op het display is in diameter afleesbaar op 0,002 mm.
D’Andrea heeft gezorgd voor een groot gebruiksgemak van de TR-Electra 50 door gebruik te maken van één knop voor het opstarten, de nulpunt instelling en het omschakelen van mm/inch.
Inwendige koeling kan tijdens het kotteren gebruikt worden omdat het digitale display valt in de beschermklasse IP67, wat de mate van waterbestendigheid aangeeft. De energiezuinige digitale kotterkop schakelt na 30 seconden het display uit, waarbij de laatst gebruikte waarde in het display wordt opgeslagen. Middels het modulaire systeem MHD van D’Andrea kan de TR-Electra 50 gekoppeld worden aan elk denkbare machine opname. Het modulaire systeem MHD is leverbaar in SK40/50, MAS-BT 40/50, Big Plus en Capto.

Website OSG Nederland