Elma voegt duizend motoren toe aan webshop

0

Elma Motors biedt nu ook haar complete assortiment IE3 en IE4 voorraadmotoren te koop aan in de Elma Motors webshop. Het gaat om driefasige gietijzeren en aluminium kortsluitankermotoren die voldoen aan de efficiency klassen IE3 en IE4. Bij Elma Motors vallen deze asynchrone motoren respectievelijk onder productlijnen ‘EM3’ en ‘EM4’ voor de gietijzeren modellen en ‘EMA3’ en ‘EMA4’ voor de aluminium versies.

De meest gangbare uitvoeringen zijn verkrijgbaar in beschermingsklasse IP55, beschikken over 2, 4, 6 of 8 polen, hebben een vermogen dat licht tussen 0,25 kW en 355 kW en worden gevoed met een spanning van 230/400V 50Hz of 400/690V 50Hz.

Snelle levering
Online-klanten hebben toegang tot een kleine 1000-tal verschillende typen en uitvoeringen IE3/IE4 kortsluitankermotoren. Omdat uit eigen voorraad wordt geleverd is Elma Motors in staat zeer snel te leveren. Klanten die in Nederland voor 12.00 uur bestellen hebben hun e-motor al de volgende werkdag in huis. De webshop is gemakkelijk in gebruik. Klanten vinden hun best passende motor door te filteren op volgende parameters: Vermogen,bouwgrootte, aantal polen, IE-klasse, bouwvorm, spanning, materiaalbehuizing.

Klantspecifieke e-motoren
Elma Motors ontwerpt en maakt naast de gangbare modellen uit haar webshop ook klantspecifieke e-motoren. Sommige toepassingen vereisen custom-made aandrijvingen. Het is mogelijk motoren te laten bouwen tot 10 MW, tot 64 polen, met een specifieke koeling, as of flens, in een bouwvorm naar keus. Ook de kleur van hun Elma motor kunnen klanten zelf bepalen. Afwijkende eisen en wensen worden rechtstreeks met de engineers van Elma Motors overlegd. Klantspecifieke uitvoeringen kennen doorgaans een levertijd van 9 tot 15 weken.