Industrieel reiniger Excelsum verder onder Multinal-vlag

0

Excelsum Industrial & Marine Services (industriële reiniging) in Almere heeft een nieuwe naam: Multinal Industrial & Marine Services.

Als wereldwijd opererend bedrijf streeft Excelsum, dat al deel uitmaakte van de Multinal Group, doorlopend naar het verbeteren van haar dienstverlening. Om het veiligheids- en kwaliteitsniveau verder te versterken is per 1 juli een koppeling naar andere producten binnen de Multinal Group gemaakt. Voordeel van deze stap is onder andere de aanwezige kennis van QRM (Quick Response Manufacturing) en Lean Management binnen Multinal. Deze zal worden aangewend voor technische verbeteringen en aanvullende diensten bij Excelsum.

Multinal Group zet haar internationale koers kracht bij en verstevigt met de naamswijziging haar positie als speler op het gebied van galvanische en chemische oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen. Excelsum houdt zich actief bezig met het industrieel en chemisch technisch reinigen van pijpleidingsystemen en procesinstallaties, alsmede het testen van deze systemen. Daarnaast behoren (camera)inspecties en engineering van deze systemen, alsmede het reinigen van HVAC lucht- en vetafzuigkanalen en desinfectie tot de werkzaamheden.