Lasaulec start gratis 1-uurslevering met elektrische bus

0

Technische Groothandel Lasaulec levert sinds 7 december technische producten gratis en binnen één uur na bestelling via de webshop. Deze extra dienstverlening, met de naam Lasaulec.nu, is als pilot gestart in Heerenveen.

Hierbij staat duurzaamheid centraal: artikelen worden automatisch gepickt, op maat ingepakt en bezorgd met een elektrische bestelbus. ”Tegenwoordig is het normaal dat je een order die je online plaatst, de volgende dag overal in Nederland in huis hebt. Lasaulec verhoogt deze standaard met de gratis 1-uurslevering. Iedere bestelling via de webshop met een afleveradres binnen de gemeente Heerenveen, wordt één uur later al geleverd. Voor alle bedrijven, maar ook particulieren die bedrijfsgoederen willen kopen geldt: binnen één uur uw goederen rechtstreeks van de groothandel in huis”,  aldus Lasaulec directeur Anne Lourens.

Dat dit proces duurzaam verloopt staat bij Lasaulec.nu voorop. In het nieuwe hightech magazijn worden alle pakketten op maat ingepakt door een volautomatische inpakmachine. Hierdoor is er geen opvulmateriaal meer nodig, wordt er geen onnodige lucht vervoerd en wordt er bespaard op karton. Alle bestellingen worden op deze manier in no time verwerkt en kunnen direct bezorgd worden. Om het duurzame proces te versterken worden alle pakketten met een elektrische bestelbus bezorgd.

Wanneer Lasaulec.nu in Heerenveen een succes wordt zal de 1-uurslevering in heel Nederland worden ingezet.