Open dag Vynckier in Hoevelaken

0

Vynckier houdt op vrijdag 8 maart een open dag in Beurshal Intres in Hoevelaken. Doorlopende workshops vormen de hoofdmoot van het evenement.

Vynckier, hoofdvestiging in Moeskroen (B) en een Nederlandse vestiging in Delfgrauw, is leverancier van een compleet assortiment van kwaliteitsgereedschap, machines en professionele werkplaatsinrichting. Dit wordt allemaal tentoongesteld in Hoevelaken.
De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Vanaf 13.30 uur zijn er doorlopend workshops van Aircraft, Optimum, Protemp, Metallkraft, Telwin en Teng Tools. Ook brengt Vynckier een aantal nieuwigheden mee, zoals het nieuwe concept Airtools van Aircraft en de nieuwe Optimill concept CNC van Optimum.

Nieuw is ook Mr.Master. Dit is een sponsorconcept van Teng Tools voor mensen die actief zijn in de autosport, motorsport of motorbootsport en die vaak sleutelen aan hun wagen, motor of boot. Mr. Master wil zulke teams sponsoren. Zij hebben de keuze uit een selectie van vier Teng Tools sponsorpacks en Mr. Master sponsort 50 procent. Bovendien wordt het team gratis uitgerust met T-shirts, petjes en vlaggen.