Open huis Mondiale en Vraets

0
855

De machineleveranciers Mondiale en Harry Vraets Machinery organiseren van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 september 2014 open huis. Plaats van handeling is de vestiging van Mondiale in het Belgische Zele, zo’n 35 kilometer ten zuiden van Antwerpen. Hier zal een groot aanbod van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines worden gepresenteerd.

Het driedaagse evenement is de ideale gelegenheid om kennis te maken met nieuwe technieken en de laatste nieuwe machines. Ook is het open huis bedoeld om in combinatie met een hapje en een drankje kennis te maken met de mensen en de organisatie van beide bedrijven. Zowel Harry Vraets Machinery BV als Mondiale opereren voornamelijk internationaal, waardoor veel ondernemers in de Nederlandse en de Belgische metaalindustrie nog onbekend zijn met het feit dat zich in Zele een van de meest imposante showrooms voor metaalbewerkingsmachines in Europa bevindt, met een oppervlak van in totaal 15.000 vierkante meter.

Harry Vraets Machinery is een van de grootste handelaren in Europa op het gebied van zware gebruikte machines. Het in Nijkerk gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in draaibanken, kotterbanken, carrouseldraaibanken, rondslijp- en walsenslijpmachines, bedfreesmachines, dubbel koloms freesmachines en langgatboormachines, zowel CNC als conventioneel.

Mondiale, met haar jarenlange ervaring als producent van draaibanken en freesmachines, is actief in de verkoop van CNC gestuurde en conventionele machines zoals kotterbanken Mondiale HBM-4, (CNC) draaibanken, teach-in draaibanken, (5-assige) CNC bewerkingscentra en vlak- en rondslijpmachines, van klein tot groot.

Tijdens het driedaagse open huis presenteren beide bedrijven aantrekkelijke aanbiedingen van zowel nieuwe als gebruikte machines. Vele machines zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook zal een nieuwe lijn grote draaibanken worden gepresenteerd. Daarnaast worden in samenwerking met partners als Siemens, KBC, Heidenhain en Sandvik diverse interessante workshops gehouden. In de werkplaats zal dieper worden ingegaan op de revisie van metaalbewerkingsmachines.

Bezoekers zijn van harte welkom op donderdag 25 en vrijdag 26 september van 9.00 uur tot 20.00 en op zaterdag 27 september van 9.00 tot 16.00 uur aan de Gentsesteenweg 311, B-9240 te Zele.