Persluchtbedrijf Silvent opent kantoor in Nederland

0

Persluchtbedrijf Silvent heeft in de zomer een verkoopkantoor in Nederland geopend. De uitbreiding is een gevolg van de grote vraag in combinatie met de wens om klanten een betere service te kunnen bieden.

Silvent, dat al kantoren heeft in de VS, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden en China, helpt fabrikanten met energie-optimalisering en het verbeteren van werkomstandigheden als het aankomt op het blazen met perslucht. Silvents mondstukken, luchtpistolen, geluiddempers en op maat ontworpen luchtmessen worden gebruikt door de industrie in meer dan 75 landen.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in Heerlen. Dit kantoor zal productiebedrijven in Nederland, België en Luxemburg helpen met energie-optimalisatie en het verbeteren van werkomgevingen. “We hebben gemerkt dat er een grote interesse is in onze producten en onze kennis over blazen met perslucht. Daarom willen we het aantal kantoren vergroten en dichter bij onze klanten komen”, zegt Anders Erlandsson, CEO van Silvent.

Er zijn twee nieuwe accountmanagers ingehuurd op het nieuwe kantoor. Ze hebben een positieve reactie gekregen van de markt. Vanwege de positieve start en de grote vraag vanuit de markt heeft Silvent besloten begin volgend jaar twee nieuwe accountmanagers aan te stellen voor het kantoor in Nederland. “We groeien nu veel op verschillende markten. Behalve Nederland hebben we net op de Italiaanse, Oostenrijkse, Amerikaanse en Engelse markt mensen ingehuurd. Tijdens dit najaar hopen we een Fins sprekende accountmanager te werven voor ons Zweeds kantoor. Er gebeurt veel in alle markten, wat erg spannend is”, zegt Erlandsson. “We willen een nauwe relatie hebben met onze klanten en de mogelijkheid om te helpen met tests, installaties en ondersteuning. We hebben veel ervaring binnen het bedrijf, maar onze klantbezoeken helpen ons te evolueren en meer te leren in dit gebied. Dit is een belangrijk onderdeel van Silvent.”