Smart Factory roadshow Atlas Copco

0

Atlas Copco Tools demonstreert zijn visie van de Smart Factory met een grote roadshow dit najaar. Op achttien locaties in Nederland, België en de Duitstalige landen kunnen bezoekers zelf zien welke enorme economische mogelijkheden vanuit de bestaande productiegegevens vaak onbenut blijven. Op 9 september staat de showtruck in Veldhoven.

‘Smart Connected Assembly – Powered by Data’ beschrijft data gestuurde, intelligente netwerk assemblage. Het gaat op dynamische wijze in op de uitdaging hoe productiebedrijven de gegevens die bij hun productie worden gegenereerd optimaal kunnen gebruiken en er voordeel uit kunnen halen. Vaak beschikken ze niet over de operationele analysefuncties om de vastgelegde gegevens op een waarde toevoegende manier in hun operationele processen te integreren.

Terwijl bij eerdere roadshows in 2017/18 de nadruk meer lag op de intrede in Industrie 4.0 en gereedschappen die de overeenkomstige gegevens kunnen leveren, zal de roadshow nu gericht zijn op het gebruik van deze gegevens met holistische digitale benaderingen. Virtuele en augmented reality en indrukwekkende multimediaoplossingen visualiseren een intelligente fabriek in de nieuwe showtruck. Met behulp van de modernste technologie worden de deelnemers naar deze Smart Factory overgeplaatst.