Universele snelspan boorklemmen

0

Huvema heeft een serie universele snelspan boorklemmen toegevoegd aan het BlueLine programma. Deze werkplaatskwaliteit boorklemmen hebben een robuust ontwerp, zijn vervaardigd uit gietstaal en voorzien van een stalen prisma bek.  

De boorklemmen zijn geschikt voor het snel en veilig inklemmen van werkstukken. Door het inklemmen van producten kan er tijdens het boren geen verschuiving plaatsvinden en wordt de nauwkeurigheid bij het boren verhoogd. De klemmen kunnen worden gebruikt bij tafel- en kolomboormachines voor lichte boor- en freeswerkzaamheden.

Dankzij het snelspanmechanisme is klemmen en losmaken eenvoudig. Met slechts één hefboom kan de bek worden afgesteld en het werkstuk worden gespannen. Voorzien van een trillingvrije vergrendeling. 

Huvema Boorklem

De boorklemmen kunnen eenvoudig worden bevestigd aan bijvoorbeeld een werkbank, maar zijn dankzij de stevigheid ook geschikt als draagbare klem. De klemmen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen en hebben een groot spanbereik. Voor 3-zijdige opspanmogelijkheden is in deze serie is ook een boorklem opgenomen, waarmee werkstukken zowel horizontaal als verticaal kunnen worden gespannen.

www.shop.huvema.nl