Verlengde slijtdelen Hypertherm voor snijden en gutsen

0
328

Hypertherm introduceert nieuwe verlengde slijtdelen voor zijn Powermax30-, Powermax30 XP- en Powermax45-plasmasystemen. De gepatenteerde HyAccess-slijtdelen zijn ruim 7,5 cm langer dan standaard slijtdelen, voor betere zichtbaarheid en toegankelijkheid bij het snijden of gutsen op moeilijk te bereiken plekken of nauwe ruimtes.

De verbeterde zichtbaarheid en toegang die worden bereikt met HyAccess, nemen de noodzaak voor bepaalde secundaire handelingen of meervoudige snijpassen weg. Metaalbewerkers die gespecialiseerd zijn in materieel- en voertuigreparatie, structureel werk of taken die rechthoekig snijden of gutsen vereisen, hebben nu een nieuw instrument om lastig werk gemakkelijker te maken.

HyAccess-slijtdelen zijn verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Hypertherm-distributeurs. De slijtdelen worden afzonderlijk aangeboden of als onderdeel van een alles-in-één set die twee elektroden, twee nozzles (één voor snijden en één voor gutsen), een retaining cap en een swirl ring bevat.
“De introductie van onze nieuwe gepatenteerde HyAccess-slijtdelen benadrukt de inzet van Hypertherm voor het ontwikkelen van producten voor toortsen en slijtdelen die onze klanten helpen een verscheidenheid aan snijwerkzaamheden uit te voeren”, aldus Brenda Mahoney, productmarketingmanager van het toorts- en slijtdelenteam van Hypertherm. “Net als alle slijtdelen van Hypertherm, zijn deze producten nauwkeurig geproduceerd volgens onze strikte tolerantie-eisen voor een lange levensduur en een consistente prestatie.”