VR en AR winnen terrein

0
125

Op 12 juni organiseert Mikrocentrum het jaarlijkse evenement Virtual (R)evolution in Tilburg. Centraal staat hierbij de toepassing van Virtual en Augmented Reality binnen de industrie.

Virtual en augmented reality winnen steeds meer terrein en hebben de toekomst. Waar voorheen VR en AR met name werden toegepast binnen de gaming-industrie, is nu de (maak)industrie aan de beurt. VR en AR worden in de industrie steeds meer ingezet voor trainingen, in het ontwerpproces, bij verkooptrajecten, in het onderhoud en bij productielijnen. Niet voor niets staat de engineeringssector in de top drie groeimarkten voor VR en AR.

Tijdens Virtual (R)evolution ontdekken bezoekers in één dag de mogelijkheden van de laatste VR en AR technologieën voor hun bedrijf. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor specifieke bezoekers uit de industrie. Naast een expovloer waar bedrijven hun oplossingen presenteren, vindt er tijdens Virtual (R)evolution ook een congresprogramma plaats. Hier horen bezoekers hoe onder andere Lamborghini, Ikea en Royal Delft deze technieken inzetten. Virtual (R)evolution bezoeken is gratis. Aanmelden kan hier.