Business Software Event: stapsgewijs digitaliseren

0

Op 28 september organiseert Mikrocentrum de vierde editie van het Business Software Event in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Centraal staan dit jaar business software oplossingen en succesverhalen specifiek gericht op de maakindustrie. 

De maakindustrie staat voor grote uitdagingen op weg naar digitalisering. Het aanbod aan oplossingen is groot en integratie vaak complex. Een softwarepakket is snel aangeschaft maar heeft een behoorlijke impact op bijvoorbeeld bedrijfs- en productie(processen), beheer en ICT infrastructuur. Veel maakbedrijven zijn dan ook terughoudend en nog niet altijd toe aan complexe structuren die niet zelf beheerd kunnen worden. Om de maakindustrie op weg te helpen staan 24 sprekers en 50 exposanten op het Business Software Event met inzichten om deze complexe structuren terug te brengen naar stapsgewijze oplossingen. Dit gebeurt onder andere aan de hand van succesverhalen bij bedrijven waar naast het automatiseren en integreren, ook gedacht is aan het stapsgewijs reorganiseren en herstructureren van de processen.

Stap voor stap bedrijfsproces efficiënter ingericht
Zowel tijdens het congresprogramma als op de beursvloer ligt de focus tijdens het Business Software Event op praktijkverhalen en stapsgewijze procesoptimalisatie. Zo vertellen keynote sprekers Peter Wijers van Euramax en Hendrik van ’t Hul van Mitsubishi Elevators hoe zij met het digitaliseren van bedrijfsprocessen aanzienlijke efficiency verbeteringen hebben gerealiseerd. Aanvullend op deze keynotes praten 22 andere experts bezoekers bij over de laatste trends en ontwikkelingen binnen actuele thema’s als:

  • Logistiek, productie en assemblage
  • Integratie
  • Engineering en development
  • Service en onderhoud
  • Kwaliteitsmanagement
  • Business en IT

Genomineerden Business Software Award
Tijdens het Business Software Event wordt voor de tweede keer de Business Software Award uitgereikt, de onderscheiding voor het meest innovatieve business software project binnen de maakindustrie. De genomineerden zijn  Van Riemsdijk Rotterdam,  Lassche en Keizer en VDL Groep. De drie genomineerde bedrijven pitchen tijdens de award show hun inzending, waarna het publiek de mogelijkheid krijgt om op hun favoriet te stemmen. De beoordeling door de vakjury en de stem van het publiek bepalen samen welke innovatie de award ontvangt.

Meer info en gratis toegang
Bezoek de website voor een volledig overzicht van het programma, de beursplattegrond en alle exposanten. Toegang tot de beurs en het congresprogramma is gratis, aanmelding vooraf via de website is wenselijk.