HPMT beweegt mee met moderne tijd

0
1471

HPMT Nederland in Schiedam is een technische handelsonderneming met meerdere exclusieve dealerschappen. Deze onderneming, in 2003 gestart door Loek Ras, heeft een ruime technische ervaring op verspanend gebied.

De organisatie is leverancier van onder andere Ilix, Illico, Rego-fix, Stanny, REV Broaching tools en HPMT. Naast deze exclusieve dealerschappen vertegenwoordigt HPMT nog vele andere merken in de verspanende, meet- en opspantechnieken. Op METAVAK kan de bezoeker kennis maken met een uitbreiding van het pakket. Want HPMT Nederland heeft naast Sandvik Coromant nu ook Iscar als officieel dealerschap. “Dit is een prachtige uitbreiding naast onze bestaande productgroepen”, zegt Loek Ras. “Nu zijn wij nog beter in staat een zeer complete keus te bieden op verspanend gebied.”

Passend advies
Om deze complete gereedschapslijn aan klanten te kunnen toelichten, is David de Graaf sinds 2014 als buitendienst medewerker actief. Zo kan HPMT door middel van een bezoek de klant een passend advies geven om zijn productieproces optimaal te voorzien van de juiste gereedschappen en tooling.

Achter de schermen is HPMT bezig een nieuwe website op te zetten met daarin een webshop, zodat klanten een perfect beeld krijgen van het leveringsprogramma. In 2016 neemt HPMT deel aan de TechniShow.

HPMT Nederland
Standnummer 109