Hydraulische stootdempers

0

Mparts heeft haar pakket uitgebreid met een compleet pakket hydraulische stootdempers en veiligheidsproducten (buffers), ditmaal van Koba. Dit pakket sluit naadloos aan op het pakket Bansbach gasveren en het pakket Mparts mechanische dempers, als aanslagdempers en stoppers. Met de aanvulling van dit distributeursschap, heeft Mparts nu de beschikking over een uitgebreid totaalpakket op dempingsgebied.

Het complete productenpallet van Koba is grofweg onder te verdelen in vier categoriën, te weten industriële stootdempers, anti-vibratiecomponenten (trillingscomponenten), componenten voor snelheidsregulering en veiligheidsproducten (voor het veilig vertragen van zware lasten). Componenten die in uiteenlopende sectoren worden toegepast, zoals in de zware industrie, de scheepvaart, de lucht- en ruimtevaart, de automotive, bij defensie, in treinen en bij op- en overslagsystemen. Alleen al het pakket ‘Industriële stootdempers’ bestaat uit 13 verschillende series met instelbare (KMA-series) en niet-instelbare (KMS-series) modellen.

Alle modellen uit deze series van Koba zijn in talloze uitvoeringen leverbaar. Zo kan, afhankelijk van het gekozen model, de slaglengte uiteenlopen van 7 tot 1.300 mm. Langere slaglengtes zijn op aanvraag mogelijk. De modellen uit de KMA- serie zijn de meest toegepaste instelbare, industriële dempers. Ter bescherming tegen agressieve vloeistoffen en corrosie omvat het pakket echter ook hydraulische stootdempers in heavy duty-uitvoeringen, alsmede hydrostatische dempers en diverse veiligheidsproducten.