Sloten, sluitingen en scharnieren online bestellen in de webshop van Mparts

Het assortiment sloten, sluitingen en sleutels van Mparts bevat een groot aantal componenten, zoals kliksluitingen, kwartslagsluitingen, snelsluitingen, schuifsluitingen spansluitingen en druksluitingen. Ook het assortiment sloten is divers, met onder andere RVS sloten, sluitlipsloten en kliksloten. De sluitingen zijn inzetbaar voor vele toepassingen.

 

Met Mparts sluitingen heeft u de mogelijkheid te kiezen voor meer robuuste en kwalitatief hoogwaardige standaardproducten.

Ook het assortiment sloten is divers, met onder andere RVS sloten, sluitlipsloten en kliksloten. De sluitingen zijn inzetbaar voor vele toepassingen.

Met Mparts sluitingen heeft u de mogelijkheid te kiezen voor meer robuuste en kwalitatief hoogwaardige standaardproducten. Naast standaardcomponenten zijn ook sluitingen op maat mogelijk. De sluitingen, sloten en sleutels zijn leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, Zamak, nylon, staal, RVS en/of koper.

Sluitlippen, stangen en geleiders

Sluitsystemen worden opgebouwd uit een aantal componenten. Zo biedt Mparts onder andere zwenkgrepen, hevelsluitingen, sluitlippen, stangen en geleiders aan. De componenten zijn in vele soorten en maten beschikbaar.

Binnenliggende- en opliggende scharnieren

Scharnieren zijn er in vele soorten en maten. Mparts levert een diversiteit aan binnenliggende scharnieren. Deze scharnieren bestelt u eenvoudig online via onze webshop. Binnenliggende scharnieren worden ook wel verzonken scharnieren, onzichtbare scharnieren of verdekte scharnieren genoemd.

Alle varianten zijn leverbaar in diverse materialen, zoals Zamak, Nylon, staal, RVS en aluminium. Vooral voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en apparatenbouw biedt het nieuwe scharnierenpakket uitkomst. Veel gebruikte scharnieren zijn onder andere pianoscharnieren, 270 graden scharnieren, lasscharnieren en kunststof scharnieren. De scharnieren uit het assortiment van Mparts zijn beschikbaar in grijs, wit en zwart.

Scharnieren, sloten en sluitingen online bestellen via de webshop van Mparts

Met Mparts sloten, sluitingen en scharnieren heeft u de mogelijkheid te kiezen voor meer robuuste en kwalitatief hoogwaardige standaardproducten. U bestelt dit assortiment eenvoudig online via de webshop. Daarnaast zijn klantspecifieke componenten mogelijk. Heeft u behoefte aan meer informatie dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

TechnishowNieuws

Mparts met Bibus Romicon onder 1 dak op ESEF-TechniShow

11-07 Van Mparts is onder andere een bewegende demonstratie-unit te zien van de lineaire actuator…

Toeleveren

Nieuwe RVS spanhendel met spiebaan

13-06 Deze speciaal ontworpen spangreep met nylon glasvezelversterkte greep leent zich bij uitstek voor gebruik…

Toeleveren

Nieuwe configuratoren voor persen

28-04 De filmpjes, die te vinden zijn op het YouTube-kanaal van Mparts, helpen gebruikers om…

Toeleveren

Mparts genereert documentatie real-time

24-11 Hoewel Mparts al geruime tijd werkt met SAP, werd documentatie tot voor kort gemaakt…

Toeleveren

Mparts levert handgrepen Rohde

17-02 Het familiebedrijf Rohde, sinds 1925 actief op het gebied van oppervlaktetechniek, is een high…

Toeleveren

Ergonomisch verbeterde excentersnelspanners

21-09 Mparts heeft haar assortiment spangrepen uitgebreid met twee ergonomisch verbeterde excentersnelspangrepen die makkelijker in…

Toeleveren

Insteekstift met zelfklemfunctie

01-07 Mparts lanceert de nieuwe, corrosiebestendige AP29 insteekstift met zelfklemfunctie, als uitbreiding op het assortiment…

Werkplaatstechniek

Mparts toont haar noviteiten

17-02 Tijdens deze editie van ESEF toont Mparts de laatste ontwikkelingen op het gebied van…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV