Sloten, sluitingen en scharnieren online bestellen in de webshop van Mparts

Het assortiment sloten, sluitingen en sleutels van Mparts bevat een groot aantal componenten, zoals kliksluitingen, kwartslagsluitingen, snelsluitingen, schuifsluitingen spansluitingen en druksluitingen. Ook het assortiment sloten is divers, met onder andere RVS sloten, sluitlipsloten en kliksloten. De sluitingen zijn inzetbaar voor vele toepassingen.

 

Met Mparts sluitingen heeft u de mogelijkheid te kiezen voor meer robuuste en kwalitatief hoogwaardige standaardproducten.

Ook het assortiment sloten is divers, met onder andere RVS sloten, sluitlipsloten en kliksloten. De sluitingen zijn inzetbaar voor vele toepassingen.

Met Mparts sluitingen heeft u de mogelijkheid te kiezen voor meer robuuste en kwalitatief hoogwaardige standaardproducten. Naast standaardcomponenten zijn ook sluitingen op maat mogelijk. De sluitingen, sloten en sleutels zijn leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, Zamak, nylon, staal, RVS en/of koper.

Sluitlippen, stangen en geleiders

Sluitsystemen worden opgebouwd uit een aantal componenten. Zo biedt Mparts onder andere zwenkgrepen, hevelsluitingen, sluitlippen, stangen en geleiders aan. De componenten zijn in vele soorten en maten beschikbaar.

Binnenliggende- en opliggende scharnieren

Scharnieren zijn er in vele soorten en maten. Mparts levert een diversiteit aan binnenliggende scharnieren. Deze scharnieren bestelt u eenvoudig online via onze webshop. Binnenliggende scharnieren worden ook wel verzonken scharnieren, onzichtbare scharnieren of verdekte scharnieren genoemd.

Alle varianten zijn leverbaar in diverse materialen, zoals Zamak, Nylon, staal, RVS en aluminium. Vooral voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en apparatenbouw biedt het nieuwe scharnierenpakket uitkomst. Veel gebruikte scharnieren zijn onder andere pianoscharnieren, 270 graden scharnieren, lasscharnieren en kunststof scharnieren. De scharnieren uit het assortiment van Mparts zijn beschikbaar in grijs, wit en zwart.

Scharnieren, sloten en sluitingen online bestellen via de webshop van Mparts

Met Mparts sloten, sluitingen en scharnieren heeft u de mogelijkheid te kiezen voor meer robuuste en kwalitatief hoogwaardige standaardproducten. U bestelt dit assortiment eenvoudig online via de webshop. Daarnaast zijn klantspecifieke componenten mogelijk. Heeft u behoefte aan meer informatie dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Mparts genereert documentatie real-time

24-11 Hoewel Mparts al geruime tijd werkt met SAP, werd documentatie tot voor kort gemaakt…

Toeleveren

Mparts levert handgrepen Rohde

17-02 Het familiebedrijf Rohde, sinds 1925 actief op het gebied van oppervlaktetechniek, is een high…

Toeleveren

Ergonomisch verbeterde excentersnelspanners

21-09 Mparts heeft haar assortiment spangrepen uitgebreid met twee ergonomisch verbeterde excentersnelspangrepen die makkelijker in…

Toeleveren

Insteekstift met zelfklemfunctie

01-07 Mparts lanceert de nieuwe, corrosiebestendige AP29 insteekstift met zelfklemfunctie, als uitbreiding op het assortiment…

Werkplaatstechniek

Mparts toont haar noviteiten

17-02 Tijdens deze editie van ESEF toont Mparts de laatste ontwikkelingen op het gebied van…

Toeleveren

Hydraulische stootdempers

31-01 Mparts heeft haar pakket uitgebreid met een compleet pakket hydraulische stootdempers en veiligheidsproducten (buffers),…

Werkplaatstechniek

Zelfborgende insteekhijsogen voor schroefdraadopnames

30-12 Het assortiment TüV gekeurde, zelfborgende insteekhijsogen van Mparts is weer uitgebreid. Ditmaal met een…

Toeleveren

Stelvoeten NGI in pakket MParts

24-06 Mparts heeft haar assortiment stelvoeten uitgebreid met een pakket stelvoeten van RVS 304/316 van…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X