Mparts levert handgrepen Rohde

Mparts heeft het assortiment uitgebreid met het productenprogramma Handgrepen van de Duitse producent Rohde. Mparts is nu de nieuwe distributeur in de Benelux.

Handgrepen van Rohde worden in uiteenlopende branches toegepast: van de machine- en apparatenbouw tot de wereld van HVAC, de scheepvaart, de medische sector en de industrie.

Het familiebedrijf Rohde, sinds 1925 actief op het gebied van oppervlaktetechniek, is een high end producent van functionele hand-, buis- en beugel-, draag-, paneel- en profielgrepen, alsmede inklapbare grepen. Handgrepen die afhankelijk van het model zijn uitgevoerd met elektronica, LED’s, transponders etc. Allemaal componenten die vervaardigd worden met behulp van geavanceerde CNC-bewerkingsmachines die in de 13.000 vierkante meter  productieruimte bij Rohde in Nörten-Hardenberg staan opgesteld. Gewerkt wordt conform de nieuwste technologie.

Handgrepen van deze fabrikant worden in uiteenlopende branches toegepast: van de machine- en apparatenbouw tot de wereld van HVAC, de scheepvaart, de medische sector en de industrie. Met name in de laatstgenoemde sector zijn de hoogwaardige handgrepen van deze fabrikant bekend vanwege het gebruik bij onder andere deuren van bewerkingsmachines en veiligheidshekken. Afhankelijk van de toepassing kan worden gekozen voor handgrepen uit het standaard assortiment van Rohde of voor op maat gemaakte handgrepen.

Het pakket van Rohde dat Mparts nu heeft toegevoegd aan haar assortiment omvat in totaal 10 verschillende series handgrepen. Elke serie bestaat uit meerdere modellen die vervaardigd zijn van uiteenlopende materialen als aluminium, staal, RVS, kunststof of combinaties hiervan. Ook gepoedercoate modellen maken deel uit van het pakket. Kenmerkend is dat elk model een eigen functionaliteit heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld handgrepen leverbaar met drie kleuren verlichting en een transponder.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Nieuwe configuratoren voor persen

28-04 De filmpjes, die te vinden zijn op het YouTube-kanaal van Mparts, helpen gebruikers om…

Toeleveren

Mparts genereert documentatie real-time

24-11 Hoewel Mparts al geruime tijd werkt met SAP, werd documentatie tot voor kort gemaakt…

MetaalNieuws Extra IM

Sloten, sluitingen en scharnieren online bestellen in de webshop van Mparts

03-08 Ook het assortiment sloten is divers, met onder andere RVS sloten, sluitlipsloten en kliksloten.…

Toeleveren

Ergonomisch verbeterde excentersnelspanners

21-09 Mparts heeft haar assortiment spangrepen uitgebreid met twee ergonomisch verbeterde excentersnelspangrepen die makkelijker in…

Toeleveren

Insteekstift met zelfklemfunctie

01-07 Mparts lanceert de nieuwe, corrosiebestendige AP29 insteekstift met zelfklemfunctie, als uitbreiding op het assortiment…

Werkplaatstechniek

Mparts toont haar noviteiten

17-02 Tijdens deze editie van ESEF toont Mparts de laatste ontwikkelingen op het gebied van…

Toeleveren

Hydraulische stootdempers

31-01 Mparts heeft haar pakket uitgebreid met een compleet pakket hydraulische stootdempers en veiligheidsproducten (buffers),…

Werkplaatstechniek

Zelfborgende insteekhijsogen voor schroefdraadopnames

30-12 Het assortiment TüV gekeurde, zelfborgende insteekhijsogen van Mparts is weer uitgebreid. Ditmaal met een…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X