Magistor straalt, verspaant en ….. viert feest

0
410

Magistor, de specialist met passie voor straal- en verspaningstechniek, bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Een periode waarin veel is veranderd, zowel binnen als buiten de wereld van de metaalbewerking.

Ook zijn er zaken onveranderd gebleven. Zoals de drie pijlers, waarop Magistor in 2003 als leverancier van meermalige straalmiddelen en verspaningsgereedschappen is neergezet en verder opgebouwd: doen wat je zegt, consequent vasthouden aan kwaliteit en een no nonsens aanpak. Magistor heeft zich daardoor ontwikkeld tot een sparringpartner voor bedrijven die op zoek zijn naar perfecte oplossingen voor hun verspanings- of straalvraagstukken.

Vanzelfsprekend beweegt Magistor mee met de actuele ontwikkelingen. Zo is er sinds kort een moderne website en zijn ze aanwezig op sociale media zoals LinkedIn, Youtube, Twitter en Facebook. Ook zullen (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden worden geïnformeerd via digitale nieuwsbrieven en gerichte mailingen. En dat met een huisstijl, die recht doet aan waar Magistor voor staat.

Hierbij presenteert Magistor het verjaardagslogo, waarmee de huisstijl in dit jubileumjaar zo nu en dan extra glans kan worden gegeven. Anders, vernieuwend en toch herkenbaar. Precies Magistor.