Missler bekroont Bemet voor verkopen TopSolid software

0

Bemet heeft vorig jaar een groei van 35 procent gemaakt met TopSolid software. Het Veenendaalse bedrijf heeft hiervoor de award ‘Best Sales Improvement’ van Missler ontvangen.

Bemet was aanwezig op het Missler 2017 Seminar in Lissabon (18-20 januari). Dit jaarlijkse evenement werd bijgewoond door alle Missler software partners. Zij kregen hier een update  over de TopSolid software, de markt en toekomstige ontwikkelingen.

Focus op totaaloplossing
Tevens werden enkele  awards uitgereikt aan succesvolle partners. Bemet werd verblijd met de prijs voor de beste verbetering van het verkoopresultaat. Michel Peters, accountmanager van Bemet, mocht tijdens de plenaire openingssessie van het evenement toelichten waardoor deze groei is ontstaan. “We hebben geïnvesteerd in nieuwe mensen, zowel op commercieel als op technisch vlak. Dit, in combinatie met de juiste focus op onze totaaloplossing, heeft ervoor gezorgd dat we een bijzonder goed jaar achter de rug hebben. Vanzelfsprekend proberen we deze groei het komende jaar door te zetten. Klanten zien steeds meer in dat het niet alleen draait om specifieke functionaliteit, maar om een oplossing waarbij het complete proces wordt geoptimaliseerd. We bieden dit met volledige integraties tussen CAD/CAM, ERP en APM.”

Nieuwe functionaliteiten
Tijdens het seminar werd ook ingegaan op de nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen binnen de nieuwste versie 7.11 van TopSolid welke binnenkort verschijnt. Er zijn diverse uitbreidingen op het gebied van CAM waardoor het programmeren nog efficiënter kan verlopen. Vanzelfsprekend is er ook veel functionaliteit vernieuwd en toegevoegd in CAD en PDM, waaronder een mogelijkheid om de PDM database via een internet browser te benaderen.