Mparts introduceert speciale scharnieren

0
27

Mparts levert voortaan ook klantspecifiek vervaardigde scharnieren. Denk bijvoorbeeld aan opliggende scharnieren, inliggende scharnieren, vlakscharnieren, pianoscharnieren, blokscharnieren en stiftscharnieren.

Het standaard pakket scharnieren, sluitingen, sloten, mechanische spanners en afdichtingen wordt al langere tijd door Mparts op de markt gebracht. Door dit pakket nu te completeren met speciaal scharnieren kan Mparts voortaan een totaalpakket leveren. Speciaal scharnieren kunnen vanaf nu op basis van een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding volledig op klantspecificatie worden vervaardigd, door het eenvoudigweg aanleveren van maatwerktekeningen in zogeheten STEP-bestanden of in een ander bestandsformaat.

Zo levert Mparts onder meer speciaal scharnieren voor het openen en sluiten van luiken, kleppen en deuren in onder andere de machine- en apparatenbouw, de transportsector, de maritieme wereld of ten behoeve van HVAC-toepassingen. Naar keuze kunnen de verschillende typen scharnieren worden vervaardigd in de materialen staal, RVS, aluminium, messing, Zamak, Nylon (PA) en Nylon (PA) glasvezelversterkt. Voor het aanvragen van een offerte, kan eenvoudigweg een maatwerktekening van de te vervaardigen scharnieren met de jaarbehoefte worden gemaild naar [email protected].

(Visited 1 times, 1 visits today)