Repair Center Bosch Rexroth in Nederland

0

MH Hydraulics in Spijkenisse is met ingang van dit jaar het Repair Center voor Bosch Rexroth in Nederland geworden op het gebied van hydraulische pompen en motoren. Door deze samenwerking heeft Rexroth naast haar eigen reparatiewerkplaats een landelijke dekking in Nederland met de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit.

Bosch Rexroth is leverancier van aandrijf- en besturingstechnologieën, die efficiënte, krachtige en veilige bewegingen in machines en systemen van elke omvang garanderen. MH Hydraulics verkoopt, repareert en onderhoudt hydraulische pompen, motoren, cilinders, kleppen en componenten voor maritiem, mijnbouw, industriële en transportindustrie.

In combinatie met de Rexroth partners biedt MH Hydraulics gegarandeerde kwaliteit. Zij wordt namelijk regelmatig geaudit door Rexroth. Met hun grote voorraad gecombineerd met hun kennis en kunde kunnen zij snel en vakkundig repareren voor een goede prijs. Door deze samenwerking speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak voor een klantvriendelijke en kwalitatief goede oplossing voor de Nederlandse klanten van reparatie van pompen en motoren om zo het merk in de toekomst te versterken.