Strakke windverbanden met Wyli Tension Disc

0
1561

Een kwalitatief goede constructie neerzetten, maar het dan laten liggen op de details. Regelmatig zijn er slappe windverbanden te vinden in een gloednieuwe constructie en dat mag natuurlijk niet.

Het monteren met Wyli’s is eenvoudig en scheelt veel tijd. Wyli’s zijn vaak tot meer dan de helft goedkoper dan de verstelbare trekstangen die nu gebruikt worden. Bovendien heeft de (staal)bouwer, op deze ringen na, alle materialen in eigen beheer.
De Wyli heeft sinds zijn ontwikkeling in 2013 grote stappen gemaakt. Betrouwbaarheid en veiligheid staan voorop en daarom is de ring uitvoerig en positief getest door de TU Delft. Inmiddels zijn vele staalbouwers en constructeurs overtuigd en worden de zink-nikkel verzinkte stelringen steeds populairder. Tekenprogramma Construsoft heeft een module geïntegreerd zodat de Wyli direct meegetekend kan worden. Door zijn excentrische vorm, beschikbaar in verschillende maten, kunnen windverbanden in een handomdraai strak gezet worden. Behalve in de staalbouw worden Wyli’s ook gebruikt in de machine-, stelling- en glastuinbouw. “Ze worden voor verschillende toepassingen gebruikt en onze klanten zijn enthousiast, dat bewijst de kracht en de eindeloze mogelijkheden van dit product”, aldus Erik Gerssen van het bedrijf Wyli.
De Wyli is op METAVAK te zien op de stand van Eijerkamp Techniek.

Eijerkamp Techniek
Standnummer 208