Test engineers tbp verhuizen naar BIC

0

De test engineers van tbp electronics verhuizen naar Brainport Industries Campus in Eindhoven. Het team neemt medio april zijn intrek in een modern onderkomen op deze nieuwe A-locatie van de hightech maakindustrie.

De afdeling test engineering van tbp is nu nog gevestigd in Eersel. De tien vaste medewerkers verhuizen naar een bedrijfslocatie van 400 vierkante meter op de tweede verdieping in het eerste bedrijfsgebouw op de campus, grenzend aan het atrium. Ze krijgen de beschikking over een royale ontwikkelruimte, spreekkamer en werkplekken. Voor de ontvangst van relaties wordt een horecahoek ingericht.

In totaal maken vijf bedrijfsgebouwen deel uit van het plan, waarvan het eerste nu stap voor stap in gebruik wordt genomen. De bedrijven en instellingen die zich hier vestigen (innovatieve toeleveranciers, specialistische bedrijven en technische kennis- en onderwijs-instellingen) profiteren van gezamenlijke voorzieningen als een business centre, flexibele productieruimtes, magazijnen en centrale catering. Ton Plooy, CEO van tbp electronics: “We zijn heel blij met de verhuizing van onze test engineers naar het hart van de hightech maakindustrie. Samen kunnen we grote innovatieve stappen zetten in het belang van de hele sector.”

Steven Van Hout, team leader test engineering and electronics test development bij tbp, is vooral blij met de fieldlabs die op BIC ‘landen’ om technologische ontwikkelingen in de praktijk uit te testen: “We zeer geïnteresseerd in de fieldlabs die Brainport Industries initieert, vooral met betrekking tot het productieproces. Het is ons doel om ons proces nog beter en sneller te laten verlopen met zo min mogelijk menselijk handelen, dankzij automatisering en robotisering. De innovatieve omgeving van de Brainport Industries Campus inspireert ons daarbij.”