Tomin Groep kiest voor HFM

0
980

De afdeling metaal van de Tomin Groep in Hilversum heeft recentelijk een groot aantal machines aangeschaft bij HFM. Het gaat hier onder andere om  twaalf boormachines van IMA en Maxion. Met deze keuze heeft manager Industrie Jan Zijdeveld bewust gekozen voor de Europese, betrouwbare kwaliteit.

HFM prijst zich gelukkig dat men het leveringsprogramma heeft kunnen uitbreiden met de boor- en tapmachines van het Duitse Maxion. Naast de tandwiel gedreven boormachines van IMA heeft HFM met Maxion en haar snaar gedreven boormachines wederom een sterk Europees merk in het leveringsprogramma. ”We merken dat Maxion goed in de markt ligt, dit komt vanzelfsprekend door de kwaliteit van het huidige product maar met name ook door de goede naam die Maxions voorloper Ixion al had in Nederland”, aldus Henk Friebel, eigenaar van HFM.

IMA
Het Zweedse IMA word al langer vertegenwoordigd door HFM. Toch ziet men hier de laatste tijd een groeiende interesse. Mede-eigenaar Patrick Friebel ziet hiervoor meerdere oorzaken:  “Wij staan nu al een aantal beurzen met IMA boormachines op de stand. Langzaamaan krijgen steeds meer klanten het besef dat IMA niet een van de vele kopieën is. IMA is een van de fabricaten van het Zweedse bedrijf MSC. Zij produceren machines onder de naam IMA alsmede Arboga, Strands en Solberga. Hiernaast spelen  natuurlijk ook de groeiende economie en de groeiende naamsbekendheid een rol.”
Op METAVAK is HFM weer aanwezig met een greep uit het assortiment. Naast de boormachines zullen ook de buigmachines van ZOPF weer uitgebreid worden gedemonstreerd.

HFM
Standnummer 181