Tungaloy breidt Tungslot serie schijffrezen uit

0
826

Tungaloy Benelux breidt de Tungslot serie uit met een schijffrees in 4-5 mm snijbreedte met wisselplaten.

Schijffrezen worden in verschillende industrieën gebruikt voor het frezen van sleuven in auto-gerelateerde componenten en grote componenten die gevonden worden in zware machinerie en power generation industrieën. Bij het gebruik van schijffrezen, waarbij de sleuf vaak erg diep en nauw is, worden harde en grote spanen gemaakt. De snijkanten kunnen plotseling breken bij slechte spaanafvoer en spaanslag. De betrouwbaarheid voor goede spaanafvoer en snijkanten met hoge breukbestendigheid is vereist.
Tungslot is een sleuvenfrees die opmerkelijke snijprestaties verricht en grote betrouwbaarheid biedt. De economische wisselplaat heeft in totaal zes snijkanten beschikbaar. Met drie rechter en drie linker snijkanten wordt een uitstekende spaancontrole geleverd. De spaankamer op de freesbody is geoptimaliseerd voor de beste spaanafvoer. Door middel van de combinatie van de wisselplaten en de freesbody biedt de Tungslot hoge efficiëntie sleuffrezen voor uiteenlopende werkstukmaterialen.

De wisselplaat serie met de snijbreedte van 6 tot 16 mm is al beschikbaar en geniet van een goede reputatie bij verspanen van verschillende soorten componenten. De uitbreiding vergroot de serie met de 4 en 5 mm snijbreedte en ø80 – ø160 freesdiameter. Hierdoor worden de toepassingsmogelijkheden groter in het frezen van smalle diepe sleuven en het afkorten van werkstukken.
Tungslot is een betrouwbare en economische schijffrees serie die de problemen oplost die veel gebruikers ervaren met schijffrezen, en zo de productiviteit en betrouwbaarheid voor gebruikers verbetert.

EMO Hal 6, stand H02 L01