Jörg introduceert op METAVAK nieuwe voormachine

Jörg Machines heeft ter vervanging van type 5323 een nieuw model voormachine ontwikkeld: de 5330 IsoProf. De machineleverancier uit Dodewaard introduceert deze nieuwe machine op METAVAK Hardenberg.

De 5330 IsoProf voormachine is vooral geschikt voor de isolatieplaatbewerking, maar natuurlijk ook voor de luchtkanalenindustrie en bewerking van dunwandige buizen et cetera. Daarbij is ook het assortiment rollen uitgebreid. Bijzonder is de makkelijke en precieze verstelling van de aanslagplaat door een draaiknop zodat met één hand de aanslag nauwkeurig kan worden ingesteld. Dit komt de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede. Ook heeft de machine een hoge werksnelheid die traploos geregeld kan worden door de toepassing van een frequentieregelaar. Deze voormachine wordt geleverd met een rek waaraan diverse rollen overzichtelijk opgehangen kunnen worden. Door de speciale grote voetplaat kan de machine gemakkelijk verplaatst worden. Voor deze Jörg machine geldt natuurlijk ook: 100% made in Nederland.

Beursaanbieding kantpers
Jörg plaatst ook een kleine CNC kantpers van MVD op de stand. Compleet met DA 52 Delem besturing, AKAS laserbeveiliging en een set gereedschap. Capaciteit: 1250 mm x 40 ton. Speciaal op de beurs in Hardenberg wordt deze machine met een flinke korting aangeboden.

Profielwals BPR
Verder komt Jörg met een profielwals van BPR type CP 30R naar de beurs. Dit is een instapmodel van de Italiaanse machinebouwer BPR. BPR bouwt goede profielwalsen van klein tot middelgroot in diverse uitvoeringen voor de professionele gebruiker.

De kleinste guillotineschaar van de Zweedse machinebouwer Cidan staat ook op de Jörgstand. Naast scharen bouwt Cidan ook diverse decoilers, knip- en slitlijnen, recoil – lijnen en de degelijke CNC zetbanken.

Ook de Magnabend magnetische zetbank en de Jörg uithoekschaar staan op de beurs. Dit zijn handige machines voor het bewerken van dunne plaat.

Dan zijn er nog veel machines die niet op de beurs staan, maar wel door Jörg vertegenwoordigd worden: Schechtl (scharen en zetbanken), Sente (machine voor vierkante en rechthoekige luchtkanalen),Scwartmanns (machines voor isolatieplaatwerk), Nosstec (plaatwalsen, klein en middelgroot), Biko (plaatwalsen, middelgroot en groot), Variobend (langzetbanken). Hermak (Levellers, high end knip- en slitlijnen), Coiltech (decoilers, richtwalsen en aanvoersystemen), Comaca (hydraulische uithoekers),

Jörg Machines
METAVAK standnummer 406

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Nieuwe kantpers Trumpf voor XXL-onderdelen

08-03 Met een inbouwhoogte van 880 mm en een slag van 700 mm kunnen medewerkers…

Plaatbewerking

INNO-Metaal maakt buigcapaciteit toekomstbestending

18-12 INNO-Metaal maakt plaatwerk-, las- en laserlasproducten voor de medische industrie, voedingsmiddelenindustrie, machinebouw en elektrotechnische…

MetavakNieuws

SafanDarley showt hybride kantpers op METAVAK

19-09 De H-Brake 110T-1600 Hybrid, opgebouwd uit een combinatie van bewezen technologieën, is voorzien van…

MetavakNieuws

Complex dik plaatwerk zetten op beperkte ruimte

22-09 De H-Brake 110T x 1600mm is opgebouwd uit een combinatie van bewezen technologieën. De…

Plaatbewerking

Flexibele buigoplossingen

16-12 Amada toonde op de Blechexpo diverse buigtechnieken, allemaal met de zelfde leidende gedachte: flexibiliteit.…

Plaatbewerking

Zuinig met energie

13-12 SafanDarley demonstreerde op de Blechexpo een nieuw model hybride kantpers, de H-Brake Hybrid+ 230T…

Plaatbewerking

Slim beheer kantpersgereedschap

05-11 Blechexpo-bezoekers kunnen op de stand van kantgereedschappenproducent Wila meer te weten komen over het…

Plaatbewerking

Amada toont uitgebreid overzicht

04-11 Amada presenteert op de Blechexpo een uitgebreid overzicht van de nieuwste technologieën in lasersnijden,…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV