Jörg introduceert op METAVAK nieuwe voormachine

0
448

Jörg Machines heeft ter vervanging van type 5323 een nieuw model voormachine ontwikkeld: de 5330 IsoProf. De machineleverancier uit Dodewaard introduceert deze nieuwe machine op METAVAK Hardenberg.

De 5330 IsoProf voormachine is vooral geschikt voor de isolatieplaatbewerking, maar natuurlijk ook voor de luchtkanalenindustrie en bewerking van dunwandige buizen et cetera. Daarbij is ook het assortiment rollen uitgebreid. Bijzonder is de makkelijke en precieze verstelling van de aanslagplaat door een draaiknop zodat met één hand de aanslag nauwkeurig kan worden ingesteld. Dit komt de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede. Ook heeft de machine een hoge werksnelheid die traploos geregeld kan worden door de toepassing van een frequentieregelaar. Deze voormachine wordt geleverd met een rek waaraan diverse rollen overzichtelijk opgehangen kunnen worden. Door de speciale grote voetplaat kan de machine gemakkelijk verplaatst worden. Voor deze Jörg machine geldt natuurlijk ook: 100% made in Nederland.

Beursaanbieding kantpers
Jörg plaatst ook een kleine CNC kantpers van MVD op de stand. Compleet met DA 52 Delem besturing, AKAS laserbeveiliging en een set gereedschap. Capaciteit: 1250 mm x 40 ton. Speciaal op de beurs in Hardenberg wordt deze machine met een flinke korting aangeboden.

Profielwals BPR
Verder komt Jörg met een profielwals van BPR type CP 30R naar de beurs. Dit is een instapmodel van de Italiaanse machinebouwer BPR. BPR bouwt goede profielwalsen van klein tot middelgroot in diverse uitvoeringen voor de professionele gebruiker.

De kleinste guillotineschaar van de Zweedse machinebouwer Cidan staat ook op de Jörgstand. Naast scharen bouwt Cidan ook diverse decoilers, knip- en slitlijnen, recoil – lijnen en de degelijke CNC zetbanken.

Ook de Magnabend magnetische zetbank en de Jörg uithoekschaar staan op de beurs. Dit zijn handige machines voor het bewerken van dunne plaat.

Dan zijn er nog veel machines die niet op de beurs staan, maar wel door Jörg vertegenwoordigd worden: Schechtl (scharen en zetbanken), Sente (machine voor vierkante en rechthoekige luchtkanalen),Scwartmanns (machines voor isolatieplaatwerk), Nosstec (plaatwalsen, klein en middelgroot), Biko (plaatwalsen, middelgroot en groot), Variobend (langzetbanken). Hermak (Levellers, high end knip- en slitlijnen), Coiltech (decoilers, richtwalsen en aanvoersystemen), Comaca (hydraulische uithoekers),

Jörg Machines
METAVAK standnummer 406