Prijsvechter Lasergraaf op TIV

0

Als leverancier van CO2- en fiberlasers voor scholen, onderzoeksinstituten en het MKB heeft prijsvechter Lasergraaf al een behoorlijk marktaandeel ingenomen met kwaliteitsmachines. Dat aandeel kan verder groeien door het verkrijgen van het exclusieve hoofddealerschap voor Nederland en België voor een programma fiberlasermachines tot 400×200 cm.

De hoge precisie fiberlasers met bedmaat 130×90 cm (Kristel) en 60×40 cm (Luna) worden in de Benelux exclusief geleverd door Lasergraaf. Deze machines (met Klasse-1 laserveiligheid) hebben een resolutie van minder dan 0,008 mm. De laserbron is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor staal tot wel 12 mm dik gesneden kan worden. Daarnaast zijn deze machines standaard uitgevoerd met technieken als randdetectie, automatisch volgsysteem, zelf-kalibratie en contourlaser. Ze nemen weinig ruimte in en zijn daarom vooral populair bij kleine (metaal)werkplaatsen, scholen en universiteiten.

Full bed fiberlasers

Naast de hoge precisie fiberlasers levert Lasergraaf.nl ook een complete range full-size fiberlaser machines tot bedmaten van 400×200 cm met vermogens tot 3 kW. Doordat Lasergraaf werkt met kleine marges zijn de prijzen voor deze kwaliteitssystemen laag. Lasergraaf machines staan dan ook bij klanten zoals TNO, TUe, TU Delft, Neways, Philips en onderwijsinstellingen zoals KU Leuven, hogeschool Rotterdam.
De line-up van Lasergraaf.nl is te zien op TIV Hardenberg, maar men kan de machines ook elke dag bekijken en zelf bedienen in de publieke werkplaats in Tilburg. Labmanagers staan  klaar om te assisteren en uitleg te geven.

Lasergraaf, stand 468