WallPro: zelfreinigende muurunit voor de lasser

0
19

Plymovent heeft onlangs de lasrookafzuiger WallPro met automatisch filterreinigingssysteem geïntroduceerd. Deze unit is geschikt voor een breed scala aan lasrook- en andere stoftoepassingen.

Een stofvrij onderhoudsconcept biedt een veilige werkomgeving voor iedereen: de lasser, zijn directe omgeving en de onderhoudstechnicus. WallPro kan worden gebruikt met één of twee afzuigarmen en heeft een speciaal PowerPlus-model voor zeer zware lasrooksituaties. De WallPro PowerPlus heeft een afzuigcapaciteit van 1800 m³/h in vergelijking met 1000 m³/h van het standaardniveau, en is bij uitstek geschikt voor toepassingen met een zeer hoge lasrook- of stofproductie, zoals automatisch lassen, lassen met een hoog ampèrage en booglassen met gevulde draad. De WallPro is gebouwd volgens de nieuwste inzichten in de technologie die wordt gebruikt voor reinigbare filters, en is in overeenstemming met ISO-EN 15012-1:2013 lasklasse W3.

De WallPro is de nieuwste loot aan de stam van de familie plug-and-play lasrookafzuigers van Plymovent. Hij richt zich op de professionele lasser voor dagelijks en intensief gebruik. Peter van Aken, Vice President Marketing & Sales van Plymovent: “De WallPro is ontwikkeld op basis van onze decennialange ervaring op het gebied van lasrookafzuiging. Onderzoek, ontwerp en bouw is allemaal in-house gedaan en wij hebben er een groot vertrouwen in dat deze filterunit een groot succes zal zijn.”

Plymovent, stand 419