BUN toont nieuwste Citizen Cincom L220

0

BUN Engineering Nederland, een divisie van Cybun (België), levert een breed programma CNC metaalbewerkingsmachines van diverse fabrikaten. Gestart met Citizen Cincom en Biglia is het pakket uitgebreid met XYZ Machines Tools, C.B. Ferrari, Goodway/Awea/Extron en Akira-Seiki.

Als primeur voor de Benelux presenteert BUN Engineering de nieuwste Citizen Cincom L220. Deze bestseller, synoniem voor de snelheid en betrouwbaarheid van de Cincom langdraaimachines, is verder ontwikkeld en biedt vier varianten met een modulair ontwerp. Het 5-assige basismodel levert kostengunstige prestaties en de meest uitgebreide uitvoering is geschikt om complexe werkstukken te produceren door de volledige B-as en subspil met Y-as. Daarnaast is het mogelijk de langdraaimachine in minder dan 30 minuten om te bouwen naar kortdraaien (Guide Bushing-Less). Optioneel kan de L220 tot max. ø25mm stafmateriaal doorvoeren. Bij aanschaf van een nieuwe Cincom kan de klant het ESPRIT CAM-pakket voor een aantrekkelijke investering aanschaffen, dankzij de samenwerking tussen Citizen en DP Technology. Op METAVAK wordt de L220 gedemonstreerd met een hogedruk pompinstallatie.
XYZ Machine Tools UK boekt al jaren succes met de Prototrak draai- en freesmachines dankzij de gebruiksvriendelijke besturing. Al na een paar uur training kan iedere machinebediener met geen of weinig ervaring snel en efficiënt met de Prototrak besturing aan de slag; ook met de unieke Traking-functie waarmee je draaiend aan het elektronisch handwiel door het programma scrolt. Op  METAVAK worden demonstraties gegeven op een simulator voor zowel frezen als draaien.
BUN Engineering biedt met TJR Precision Technology tevens een ruime keuze van 4e en 5e as rotatietafels en toebehoren welke ook op bestaande machines kunnen worden geïnstalleerd. De kwalitatief hoogwaardige TJR-rotatietafels kenmerken zich onder andere door de in Japan geproduceerde wormas van hoogwaardig brons. Op METAVAK wordt de AR-170B gedemonstreerd.  

Bun Engineering Nederland
Standnummer 146