Fe Powertools vergroot voorraden in nieuw pand

0

Fe Powertools gaat als een speer. Per 1 januari is een nieuw pand in gebruik genomen, dat veel groter, mooier en functioneler is dan het oude. De voorraden zijn per direct uitgebreid.

“Crisis of welvaart? Voor ons geldt gelukkig een gezonde groei. Met hard werken, gezond verstand en een goede inzet kom je er wel”, aldus het Fe Powertools team. Na een moeilijke start in december 2009, toen Nederland in een zware crisis beland was, hebben de medewerkers van Fe Powertools de moed gehad om een nieuw bedrijf te beginnen. Dit niet zonder succes. Met veel inzet en lange werkdagen mag het resultaat er zijn.

In 2009 is men begonnen in een klein bedrijfspand met een beperkte ruimte voor kantoor, magazijn en logistiek. Bij elke bestelling moest rekening gehouden worden met de opslagruimte. Dit resulteerde soms in iets langere levertijden en hogere transportkosten. Veel grote bestellingen moesten apart geleverd worden.
Dat is nu allemaal anders. Fe Powertools opereert nu vanuit een nieuwe locatie aan de Curieweg 30 in Alphen aan den Rijn, op slechts 300 meter afstand van het oude pand. Met een kantoor- en magazijnruimte van bijna 300 vierkante meter is dit een perfecte stap om de gezonde groei verder door te zetten. Bijna alle producten kunnen nu direct uit voorraad worden geleverd.
Fe Powertools is importeur van BDS kernboor gereedschappen, Exacttools zaagmachines, NKO laskantfreesmachines, pijpbewerkingsmachines, en ponsen en matrijzen.