Pasterkamp showt draadbuigen

0
990

Pasterkamp Metal Sheet Solutions is een veelzijdige leverancier van plaatbewerkingsmachines en sinds enkele jaren ook van draadbuigmachines. Op METAVAK zal de nieuwste generatie draadbuigmachine worden gedemonstreerd.

Deze draadbuigmachine van AIM buigt CNC-gestuurd 3-dimensionaal alle mogelijke vormen van verschillende draaddiameters. Op verzoek van de bezoeker kan een bepaalde vorm worden geprogrammeerd en direct worden gedemonstreerd. Of het nu gaat om het vormen van eenvoudige haken tot ingewikkelde draad producten, het is mogelijk met deze machines.
De draaddiktes waarmee geproduceerd wordt op deze machines, kunnen variëren van 2 tot 16 mm in diameter. Elk type machine heeft een bepaalde range van draaddiktes. De draad wordt in lijn gestrekt en vervolgens gebogen. De buigkop draait om het product heen, waardoor het materiaal niet hoeft te draaien. Verschillende buigingen met steeds wisselende radii zijn mogelijk.
Natuurlijk neemt Pasterkamp verschillende profielen mee naar Evenementenhal Gorinchem, die gemaakt zijn op de door haar geleverde rolvormmachines. Pasterkamp adviseert over de mogelijkheden van profielproductie. Daarnaast biedt het bedrijf een breed scala van mobiele mogelijkheden.
Het brede scala van plaatbewerkingsmachines gaat uit van het verwerken vanaf coil. Of het nu gaat om een persstraat of lasersnijden, Pasterkamp kan ervoor zorgen.

Pasterkamp Metal Sheet  Solutions,
standnummer 189